PANEELRULOO

Paneelruloo on parim lahendus verandale ja rõdule.

Kardinasiinile paigaldatud rulood, mida on võimalik nihutada paremale ja vasakule, on parim lahendus suurte avatavate klaaspindade katmiseks. Paneelruloo ühendab endas nii klassikalise ruloo kui ka paneelkardina funktsiooni. Nii ei pea ruloosid alati avamiseks üles kerima, vaid võib need lihtsalt kõrvale nihutada.

Paneelruloo on eriti mugav lahendus klaasitud rõdule, kus tavaline ruloo võib takistada akna avamist, blokeerides rõduklaasi ja lae vahel oleva ruumi. Akna avamiseks piisab, kui nihutad ruloo paneeli kõrvale, ühe kerge liigutusega. Samas on võimalik varjata vaid kõrget keskpäevast päikest, kerides ruloo varjama ainult akna ülemist serva.

Avatava klaasveranda puhul jätab paneelruloo puhtama ja esteetilisema mulje. Lükka ruloopaneelid ühte serva koos veranda klaasidega.

Paneelruloo on stiilne ja funktsionaalne lahendus, lisades elegantsi ning tagades samas optimaalse valguse kontrolli ja privaatsuse.

  • Saadaval kõigi Sundecori valikus olevate rulookangastega.
  • Ruloopaneelid kettmehhanismi või mootoriga.
  • Sujuv liugursüsteem mida mööda rulood liiguvad. Unusta raskesti liigutatavad ja sassis kardinad.
  • Täielik kontroll valguse ja privaatsuse üle.

KÜSI PAKKUMIST

    ETTEVÕTE

    NIMI *

    TELEFON *

    E-POST *

    TOOTEGRUPP

    LAIUS *

    KÕRGUS *

    LISAINFO *

    RUUMI FOTO

    Soovin saada e-postile Päikesedekoori OÜ uudiseid ja infot eripakkumiste kohta. Olen teadlik, et saan iga hetk oma nõusoleku tagasi võtta.